Upacara Mengangkat Sumpah Bagi Pelajar Pascasiswazah Baharu | SEKOLAH PENGAJIAN SISWAZAH
» AKTIVITI » Upacara Mengangkat Sumpah Bagi Pelajar Pascasiswazah Baharu

AKTIVITI

Tajuk Acara
Upacara Mengangkat Sumpah Bagi Pelajar Pascasiswazah Baharu
Tarikh
26 Sep 2017 - 26 Sep 2017
Masa
Lokasi
Dewan Utama, Pusat Kebudayaan & Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, Universiti Putra Malaysia
Ringkasan Acara

Selamat datang ke Universiti Putra Malaysia (UPM) dan terima kasih kerana memilih UPM untuk melanjutkan pengajian anda. Adalah dimaklumkan bahawa tarikh upacara pengambilan sumpah untuk pelajar pascasiswazah baru adalah seperti berikut:

Tarikh: 26 September 2017 (Se)

Masa: 8.00 am – 1.00 pm

Tempat: Dewan Utama, Pusat Kebudayaan & Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, Universiti Putra Malaysia

Kod Pakaian: Formal

Sila ambil perhatian, surat pengecualian kelas akan diedarkan pada hari kejadian.

Butiran perjalanan program serta peta untuk membawa anda ke tempat adalah seperti di bawah.

KEHADIRAN adalah WAJIB dan sila mendaftar di URL berikut:

Kemaskini:: 12/10/2017 [azimin]

SXEXSAI~