Bengkel Metodologi Penyelidikan | SEKOLAH PENGAJIAN SISWAZAH
» BERITA » Bengkel Metodologi Penyelidikan

Bengkel Metodologi Penyelidikan

Sekolah Pengajian Siswaza telah menganjurkan bengkel Metodologi Penyelidikan pada 13-17 Disember 2017 di Bilik Putra Sarjana 1, SGS, UPM yang berlangsung dari pukul 8.00am hingga 6.30pm.

Terdapat 25 peserta bengkel yang telah hadir dan mereka terdiri daripada pelajar Libya, Kuwait dan Saudi Arabia. Sebanyak 6 penceremah dari pelbagai fakulti dan institut UPM telah dijemput untuk memberi ceramah di bengkel tesebut, antaranya, Prof. Dr, Tan Wen Siang, Prof. Dr. Mohd Zobir Hussein, Prof. Madya Dr. Roziah Mohd Rasdi, Prof. Madya Dr. Muskhazli Mustafa, Prof. Dr. Adem Kilicman, and Prof. Dr. Chandima Gomez.

Matlamat bengkel yang dijalankan itu adalah untuk menawarkan kursus intensif bagi pelajar pascasiswazah yang tidak dapat mengikuti kursus metodologi penyelidikan biasa yang mempunyai tempoh 1 semester sebagai keperluan untuk graduat.

Tarikh Input: 02/01/2018 | Kemaskini: 05/06/2018 | azimin

SXEUJAZ~