Seminar Penulisan Rancangan Penyelidikan

Universiti Putra Malaysia (UPM) melalui Sekolah Pengajian Siswazahnya (SGS) telah mengadakan seminar bertajuk "Penulisan Rancangan Penyelidikan" pada 27 Julai 2017 di Bilik Putra Sarjana 1, Sekolah Pengajian Siswazah 1, UPM.

Menulis rancangan penyelidikan bukan hanya penting untuk tesis pelajar, tetapi kemahiran yang berkekalan penting sepanjang masa depan karier akademik mereka. Seminar ini telah menyediakan pelajar dengan kemahiran asas yang diperlukan untuk penulisan proposal, dengan cara memeriksa setiap elemen cadangan  secara terperinci, serta memahami ciri-ciri gaya penulisan proposal yang berjaya.

Penceramah seminar ini adalah Prof. Dr. Mohd Yusoff Abd Samad dan penyertaan adalah percuma untuk para ahli akademik dan pelajar UPM.

SXDdFAu~